BARLEAN’S РАЗКРИВА ТАЙНАТА НА ДОБРИТЕ МАЗНИНИ

Posted by on ян. 12 2010 | Публикации

Лидерът в областта на хранителните добавки създаде най-свежото и чисто ленено масло на света – Flax Oil. За да се запазят всички негови полезни свойства за дълго време, маслото е затворено в специални меки и непрозрачни капсули и черни опаковки. Тази двойна защита е гаранция за здраве и свежест и помогна на биопродукта да бъде неизменно №1 в САЩ.

Коя е тайната на тази полезна мазнина?

В стремежа си към тънка талия хората често решават да премахнат по-голямата част от мазнините от диетата си. Тази тактика на пръв поглед изглежда напълно смислена, но грубата грешка е във вида мазнини, които се премахват и заместват с храни без почти никаква хранителна стойност. Има и още нещо – тоталното елиминиране на всички мазнини в ежедневното хранене може по-скоро да доведе до натрупване на килограми в по-далечен аспект.
Да научите коя мазнина е “добра“ и коя “лоша“ за вашето здраве е важно, за да може дълго време да контролирате и поддържате теглото си. Есенциалните Омега-3 мастни киселини, съдържащи се в лененото масло, ще ви помогнат по пътя към желаните килограми.

Храните с ниски хранителни стойности или това, което наричаме “празни калории“ ще ви направят още по-ненаситни, въпреки че консумирате малко калории. Никой не може да поддържа диета, ако постоянно се чувства гладен. Вместо да ви ограничава откъм калории или да пълни тялото ви с храна без мазнини, лененото масло действа директно върху метаболитните и физиологични процеси в нашето тяло, при което резултатът е намаляване на теглото по естествен начин.
Добавяйки ленено масло към ежедневната си храна, вие ще придобиете чувство на пълноценност и удовлетворение. В това няма нищо магическо и чудодейно. Нека си обясним съвсем простичко как може да се случи.
Есенциалните мазнини карат стомаха да съхранява храната за по-дълго време, отколкото храните без и с ниско съдържание на мазнини. Това автоматично задейства един полезен хормон – холецистокинин, който праща сигнали на мозъка, че повече нямаме нужда да ядем. Замисляли ли сте се, че всъщност чувството на глад зависи именно от мозъка? Така той ни казва: “вече не съм гладен”.
Освен това добавянето на ленено масло към ежедневната ви храна ще доведе до постепенно освобождаване на тази комбинация в тънките черва. Физиологичният ефект от този процес е бавно, непрекъснато покачване на кръвната захар, последвано обаче от продължително и стабилно намаляване на нивата й. В крайна сметка кръвната захар е подложена на бавно и постепенно снижение. Вие ще усетите съответния прилив на постоянна енергия, сила, издръжливост и удовлетворение без непосредствения остър глад, който често следва храненето и е една от причините да не спираме да се тъпчем. Крайният резултат е, че вие ще се чувствате сити за по-дълго време и всъщност ще приемате известно количество калории за по-дълъг период от време, отколкото да прибягвате до употреба на храни без или с ниско съдържание на мазнини. Още повече че лененото масло се превръща в съединения, които поддържат метаболизма в клетките. Точно като пещ, която, веднъж запалена, генерира все повече топлина и гълта гориво, така и клетките събират топлина и изгарят своето гориво – калориите. Есенциалните нутриенти в лененото масло повишават консумацията на кислород и на клетъчно ниво резултатът е повишена енергия и издръжливост, както и усещане за добра кондиция.
Програмите за отслабване, които широко се рекламират, по-скоро се опитват да поправят “опаковката”, външния вид, но не и същинския корен и първопричината на затлъстяването. А тя може да бъде точно дисбаланс на мастните киселини – най-често дължащ се на минималното количество Омега-3 мастни киселини в организма.
Добавянето на Омега-3 към храната ви, ще редуцира до минимум дисбаланса на пропорцията Омега-6 : Омега-3 в тялото.
Лененото масло е най-прекият път към промяната на нивата Омега-6 и Омега-3 и е най-добре да тръгнете по него възможно най-бързо. Това ще ви помогне да регулирате и поддържате теглото си по-добре и да намалите риска от диабет или синдрома Х (синдром на инсулиновата резистентност).
Flax Oil, product of U.S.A., се грижи за доброто изграждане и функциониране на клетъчните мембрани. Когато те са здрави, транспортират по-добре кислорода – един от ключовите елементи на ежедневното изгаряне на мазнини. А бързият метаболизъм е най-важното условие за справяне с излишните калории.
Flax Oil има способността да понижава холестерола и като цяло да поддържа мастния баланс на организма. Много от хората, които приемат капсулите, забелязват първите резултати от действието му чрез буквалното “стопяване” и “разнасяне” на подкожни мастни образувания. За постигане на реален ефект при намаляване на теглото е необходимо да се приемат поне 5-6 капсули от по 1000 милиграма дневно, като количеството може да стигне и до 9 капсули Flax Oil. Тази добавка не е “чудодейно” средство за драстично и опасно отслабване. Чистото и нерафинирано висококачествено ленено масло просто помага на тялото ни да функционира правилно и да набави липсващите в “модерното” ни хранене омега-3 мазнини.
Компанията Barlean’s е инвестирала много в процеса на производство и запазване свежестта на Flax Oil. Най-продаваният продукт за последните седем години в САЩ притежава уникална защита от окисление и няма нужда от дълбоко замразяване, както обикновените ленени масла. В Америка черната опаковка и непрозрачните капсули на Barlean’s са знак за високо качество. Те не пропускат светлина и гарантират свежестта на маслото. Flax Oil е специално сертифициран биопродукт от “Quality Assurance International” – най-престижната организация, гарантираща качеството на органичните продукти в цял свят. Черните опаковки със запазения знак на Barlean’s гарантират реален ефект от приемането на капсулите.

Tags: , , ,

no comments for now

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply