Днешната ни храна отчаяно се нуждае от Омега-3 добавки, опитахте ли ОМЕГА шейк?

Posted by on окт. 12 2012 | Публикации

Barlean's Омега ШейкПреди повече от сто години дивечът, рибата, яйцата и пълнозърнестите храни са били достатъчни източници на Омега-3 мастни киселини за хората. Днес технологията на смилане на зърното премахва мастните киселини. Други хранителни вещества се добавят в брашното, но не и Омега-3, защото те намаляват срока му на годност. Кокошките носачки, дори тези, рекламирани като „свободно отглеждани“, нямат достъп до Омега-3 мастни киселини в храната си. Яйцата днес ни доставят оскъдно малко Омега-3. Есенциалните мазнини са изчезнали от хранителната ни верига и плащаме висока цена за това с лошо здравословно състояние.
Дори и с приемане на добавки, ни отнема месец да снабдим организма си с Омега-3 мастни киселини. Рибата и лененото масло съдържат Омега-3. Но само лененото масло, със съотношението си 4:1 на Омега-3 и Омега-6, може бързо да възстанови баланса в тялото ни.

Новият продукт на Barlean’s – Омега Шейк, не само съдържа 100% органично студенопресовано ленено масло, но и има великолепен вкус. Не е случайно, че вече се гордее с награди за най-добра добавка и най-добри вкусови качества.

 

ОМЕГА ШЕЙК ЯГОДА И БАНАН 

Богата на Омега-3 напитка с ленено масло с вкус на ягода и банан

  • Съдържа 100% органично студено пресовано ленено масло.
  • 100% вегетарианска.
  • Вкусна, с изцяло натурален плодов вкус, подсладена с ксилитол.

 

1 супена лъжица дневно (15 ml)

За деца над 2 години – 1 чаена лъжица дневно (5мл.)

Tags:

no comments for now

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply