Как лененото масло регулира кръвното

Posted by on февр. 02 2010 | Публикации

blood-pressure-flax-seedАмериканското ленено масло Flax Oil става все по-търсено от хора, страдащи от хипертония и сърдечни заболявания. Висококачествените капсули на фирмата Barlean’s съдържат над 55% омега-3 мастни киселини – незаменими за нашия организъм. Те понижават нивото на холестерола и триглицеридите в кръвта и понижават агрегацията на тромбоцити. Високите резултати от този продукт станаха причина за скорошно изследване в Гърция от университета Харокопио в Атина. Хора, подложени на диета, богата на ленено масло, намаляват кръвното си налягане с повече от 6 % само за няколко седмици.
Увеличаването на дозата до 8 грама на ден или 8 капсули от маслото ускорява нормализирането на липидните нива.
Освен това Flax Oil на Barlean’s е известно като маслото, което топи мазнини – нещо особено важно за страдащите от кръвно и сърдечни проблеми. Flax Oil действа директно върху метаболизма и психологичните процеси в организма, като естествено сваля килограмите и ги поддържа на едно ниво.
Flax Oil подобрява състоянието на кръвоносните съдове след сърдечносъдови заболявания, предпазва от развитие на атеросклероза и исхемична болест на сърцето. Помага не само да се възстанови сърдечния ритъм, но и предотвратява неговите нарушения по-късно. Това също съкращава чувствително броя на пристъпите на стенокардия и повишава поносимостта към физически натоварвания у болните. Flax Oil на американската фирма Barlean’s не случайно за осма поредна година е най-продаваният здравословен продукт в САЩ. Чистото натурално масло може да се приема за неопределено време и е идеално средство за поддържане на добра форма. Специалистите препоръчват от 3 до 9 капсули Flax Oil на ден по 1000 мг. или 1-2 супени лъжици дневно, които е добре да се приемат едновременно с храната.

Tags: , , , ,

no comments for now

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply