Артрит и ефикасното действие на ленено масло срещу него

Posted by on февр. 27 2010 | Публикации

Най-продаваното ленено масло на САЩ Flax Oil, product of U.S.A., е неизменна част от хранителния режим на страдащите от артритни и ставни заболявания. artritПродуктът на американската компания Barlean’s е особено търсен заради бързите и ефективни резултати. Приемащи биопродукта споделят, че още в първите седмици болките чувствително намаляват и отоците изчезват.
Flax Oil има уникално противовъзпалително действие и по принцип е използван като средство за потискане на болката от всякакъв вид. Медиците го препоръчват заради богатото му съдържание на Омега-3 мастни киселини, които затрудняват действието на фермента циклооксигеназа – виновник за множество възпалителни и алергични реакции.
Редовното приемане на лененото масло Flax Oil подпомага премахването на остри възпаления и позволява на много хора да се движат и работят нормално.
За разлика от някои лекарства, които дразнят стомаха, лененото масло като добавка дори действа благотворно и при стомашни проблеми и язва.
Продуктът балансира мастния обмен в организма, понижава холестерола и ускорява метаболизма, от което се свалят и излишните килограми. Специалистите препоръчват за постигане на ефекта да се приемат поне по 5-6 капсули дневно или 6 000 милиграма, в противен случай ефектът няма да бъде проявен така отчетливо.

Tags: , , , ,

1 comment for now

One Response to “Артрит и ефикасното действие на ленено масло срещу него”

  1. Kalina

    Здравейте, майка ми дълго време страда от силни болки в ставите на ръцете. След като ревамотологът й изписа глюкозамин, който нямаше почти никакъв ефект, аз й дадох да пие лененото масло на Barlean’s по 3 капсули на ден, и сега се чувства много по-добре, болките са отшумели. Имам само един въпрос към вас: колко време трябва да се пие маслото, за да се поддържа доброто състояние на ставите? Трябва ли да се прави почивка между отделните курсове? (тя сега пие втората опаковка от 100 капсули, по 3к. на ден)
    Благодаря ви предварително,
    Калина

    24 май 2010 at 11:07

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply